Technieklessen voor iedereen

Technieklessen voor iedereen

Ik geef  technieklesjes in mijn schilderlessen. Deze lessen ga ik ook buiten

mijn vaste schilderlessen geven. Per les van 2-2,5 uur komt er een techniek aan bod welke ik stapsgewijs uitleg en waar je dan aansluitend mee aan het werk gaat.  De data waarop ik de lessen geef staan in de agenda. Je kunt je per les inschrijven. De kosten per les zijn v.a. €19,50 incl. materialen, koffie/thee met natuurlijk een koekje erbij.

Lessen:

* Kleurenleer: hoe kom is stap voor stap tot een bepaalde kleur.

* Overgangen schilderen: met uitleg over lich/schaduw en daarmee diepte creëeren

* Mixed media: met verschillende materialen een ondergrond/reliëf aanbrengen

* Intuïtief kleurmengen: je gaat ontdekken welk kleurenpalet  bij jouw past

* Hoe zet je een tekening op doek: uitleg van verschillende manieren en je hoeft absoluut geen ervaring te hebben, iedereen kan het

* Portrettekenen met houtskool: basisles over vorm, verhouding, contrast

Fotografie met je telefoon: weet jij wat je allemaal kunt qua fotografie met je telefoon? Ik leer het je allemaal met als bonus 2 bewerkingprogramma's.

* Diepte Creëren: Doormiddel van vorm, kleur en contrast leer ik je diepte in je schilderij te creëren of deze te versterken.

* Abstracte bloemen: We gaan deze les heerlijk met onze vingers schilderen. Wat we gaan maken? Bloemen, laag over laag.

* Acrylinkt:  Naast acrylverf werk ik veel met acrylinkt in mijn schilderijen. Hoe? Dat ga ik je uitleggen en we gaan het allemaal toepassen.

* Superuitdaging, een eigen Portret creëren: Oehhh moeilijk moeilijk maar oh wat gaaf om te doen. Daag jezelf uit een portret uit het niets op te bouwen  in grove penseeltoetsen. Creëren, bekijken, herstellen, iets erbij, iets eraf, iets groter of toch kleiner, enz, enz, totdat jij tevreden bent.

Ik heb een superhandige Whats-app groep aangemaakt waar alle lessen en workshops in komen te staan. Jij bent dan altijd direct op de hoogte van mijn activiteiten. Het is een puur informatieve app waar niemand verder in kan reageren dus geen gepling. Zal ik jou erbij in zetten? Als je mij even jouw naam en telefoonnummerDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan komt dat dik voor elkaar .

 

  • Hits: 343

Realisatie Weland Webdesign  |  © 2019 Kunstsalon Wit