Skip to main content

Schilderlessen

Niet meer te stoppen

Er worden tijdelijk geen nieuwe cursusisten aangenomen voor de schilderlessen aangezien deze allemaal vol zitten. Wil je op een wachtlijst komen te staan voor de schilderlessen, neem dan even contact met ons op.

Kunstsalon Wit heeft ook een heel gaaf online schilderprogramma met meer dan 700  (techniek)video's, inspirerende moodboards en een gezellige en hulpvaardige community.  Maak gratis een account aan en neem vrijblijvend een kijkje via ikwilschilderen.nl

Dan denk je: "ik ga een keer een workshop volgen bij Brenda",  zit je vervolgens 12 jaar later nog bij mij op schilderles.

Je zult niet de eerste zijn die na de eerste keer schilderen er zoveel plezier aan beleeft dat je niet meer wilt stoppen.

Elke ma-di-do-vr ochtend, geef ik van 9-12 uur schilderles in mijn huiskameratelier aan tientallen enthousiaste en gezellige cursisten. De kosten zijn €20,00 per ochtend en je mag gebruik maken van de meeste materialen die hier aanwezig zijn inclusief verf en penselen.

Je mag hier alles schilderen waar jij zin in hebt, ik help je waar nodig. Inspireer en motiveer je en stimuleer je om eens buiten je comfort-zon te stappen. Ik deel al mijn kennis en geef je tips. Dit alles om jouw creatieviteit en eigenheid te laten groeien binnen jouw eigen kunnen en in je eigen tempo. 

Ik heb 4 geweldige groepen cursisten, zodat het voor mij een feestje is hun schilderjuf te mogen zijn. 

Duur lessen 3 uur  •  Kosten €20,00 

 

Betalingsvoorwaarden:

Je kunt je bij Kunstsalon Wit elk seizoen inschrijven voor 1-2 wekelijkse schilderlessen. Je betaald per 1ste van de maand het bedrag voor de door jouw opgegeven schilderlessen. Mocht je één van deze lessen niet kunnen, door welke reden dan ook, is restitutie van het lesgeld niet mogelijk maar kun je de les op een ander moment inhalen. Ik geef 4 ochtenden in de week les en het seizoen loopt van september t/m juli, dus inhaalmogelijkheden genoeg. De lessen die hierna nog openstaan komen te vervallen. Mocht je willen stoppen met lessen, dan is er een opzegtermijn van 4 weken.