Dagworkshop

Het kan echt

I.v.m. corona worden er tijdelijk geen dagworkshops in mijn huiskameratelier. Wel zijn er tientallen techniekvideo's te vinden in onze online schilderplek ikWilschilderen.nl. Maak gratis een account aan en neem vrijblijvend een kijkje. 

Het kan echt, in één dag je eigen schilderij/hertenkop/collage/koe/ alles wat jij maar zou willen maken. Geen  zin in vaste lesdagen of gewoon  lekker een dagje voor jezelf (of met vriendinnen) om je creativiteit te ontdekken of te verbreden, dan is dit een hele leuke workshop voor jou.

 

Je gaat in één dag je eigen kunstwerk maken en ik zal je begeleiden vanaf de opzet  tot de finishing touch. Van  9.30-15.30 uur werk je in een gemêleerd gezelschap in mijn gezellige huiskameratelier aan je kunstwerk waarbij je gebruik kunt maken van alle aanwezige materialen. Zo kun je lekker experimenteren en ontdekken wat jij het leukste vindt om mee te werken. Tussen de middag verzorg ik de lunch en gaan we even gezellig tafelen. Om 16.00 uur sta jij trots te zijn op je eigen creativiteit.  De kosten voor deze totaal verzorgde dagworkshop bedragen €95. 

Melodiestraat 27
7534 EM  Enschede
+31 (0)6 420 25 951
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op de hoogte blijven?

Volg ons op social media en/of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

© 2020 Kunstsalonwit.nl | Privacy verklaring