PORTRET SCHILDER WEEKEND 13t/m16 oktober 2022

Leer verrassend en uniek portret schilderen in Frankrijk

Schilderen terwijl je geniet van het prachtige landschap en de verschillende vergezichten in de omgeving van L’Orchidée Sauvage? Dat hoeft niet bij dromen te blijven. Onder professionele begeleiding van mij ga jij leren hoe je een portret schildert met reliëf, volledig naar eigen smaak, stijl en kleurencompositie.

Tijdens jouw verblijf schilder je op een fijne locatie met volop ruimte in het unieke natuurgebied Parc Naturel de Lorraine. Dat ligt tussen de plaatsen Metz, Nancy en Verdun. Samen met de gastvrouw en -heer Lucie en Gerrit gaan we er samen een onvergetelijke reis van maken!

Deze schildertrip is volledig verzorgd. Vanaf aankomst tot vertrek word jij heerlijk in de watten gelegd. Naast jezelf creatief uitdagen is genieten van al het moois om je heen het enige wat je hoeft te doen.

DAGWORKSHOP

Het kan echt!

Het kan echt, in één dag je eigen schilderij maken en/of de technieken leren die je maar wilt. Geen zin in vaste lesdagen of gewoon  lekker een dagje voor jezelf (of met vriendinnen) om je creativiteit te ontdekken of te verbreden, dan is dit een hele leuke workshop voor jou.

Je gaat in één dag je eigen kunstwerk maken en ik zal je begeleiden vanaf de opzet  tot de finishing touch. Van  9.30-15.30 uur werk je in een gemêleerd gezelschap in mijn gezellige huiskameratelier aan je kunstwerk waarbij je gebruik kunt maken van alle aanwezige materialen. Zo kun je lekker experimenteren en ontdekken wat jij het leukste vindt om mee te werken. Tussen de middag verzorg ik de lunch en gaan we even gezellig tafelen. Om 15.30 uur sta jij trots te zijn op je eigen creativiteit.  De kosten voor deze totaal verzorgde dagworkshop bedragen €105. 

Kunstsalon Wit heeft ook een heel gaaf online schilderprogramma met meer dan 600  (techniek)video's, inspirerende moodboards en een gezellige en hulpvaardige community.  Maak gratis een account aan en neem vrijblijvend een kijkje via ikwilschilderen.nl

Melodiestraat 27
7534 EM  Enschede
+31 (0)6 420 25 951
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op de hoogte blijven?

Volg ons op social media en/of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

© 2020 Kunstsalonwit.nl | Privacy verklaring