Kunstproject voor scholen op maat

Een paar jaar geleden ben ik benaderd door een school of ik een kunstproject voor hen kon verzorgen. Dit was voor mij zo’n leuke uitdaging dat ik deze met beide handen heb aangepakt.

Het project is super verlopen en mijn enthousiasme om hier meer mee te doen was ontstaan. Na deze school heb ik, de afgelopen jaren, meerdere kunstprojecten voor verschillende scholen mogen ontwerpen en begeleiden met als resultaat veel enthousiaste leerkrachten, ouders en vooral kinderen. Kinderen vinden het heerlijk om creatief bezig te zijn en aan de hand van een leuke opdracht maken ze tijdens de workshop hun eigen schilderij. Aangezien ik in lagen werk, ontstaan er resultaten waar zowel de leerlingen als de leerkrachten enthousiast van worden.

Aan de hand van de wensen van een school maak ik projecten op maat. Dit kan variëren van een schilderworkshop voor één groep tot een kunstproject voor de hele school.  Tijdens een workshop leren kinderen verschillende technieken. De onderwerpen en technieken kunnen voortkomen uit bekende schilderijen, kunstschilders en kunststromingen maar ook uit thema’s waar scholen mee werken. In overleg met de leerkracht wordt er gekeken welke opdracht  het beste bij zijn/haar groep past. Uiteindelijk wil ik dat ieder kind trots naar huis gaat met een eigen gemaakt kunstwerk.

Ik sta open voor suggesties en ga graag een uitdaging aan.

Mocht u als school geïnteresseerd zijn, dan kunt u contact met mij opnemen. Ik kom graag een keer vrijblijvend op jullie school langs om de diverse mogelijkheden uit te leggen. 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch:0642025951

  • Hits: 1211

Realisatie Weland Webdesign  |  © 2019 Kunstsalon Wit